.

25 mai 2017

Hahahaha

In atentia care posteaza pe Facebook cu musulmanii, cu gheii, ca le fac ei, ca le dreg

Doar ce-am primit telefon! Acum, doar ce-am inchis! Hahahah, era tovarasa de viata, academicianca mea (ca si a mea le stie pe toate, nu doar ale voastre, care va credeati voi unici). Cica au primit un mail la munca, pe ala oficialu', ca unu' de la ei din birou a postat nu stiu ce pe Facebook! Da, pe contul lui personal, ok, doar ca a scris acolo unde lucreaza! Si lucreaza la serviciu public! Uuuups! Da, exact! 

El tanar, nu ca mine, obisnuit cu amenintari de la Rosca sau Plesu (Tiberiu, nu desteptu') sau cu Consiliu' cu discriminațiile, aia de m-a scos Iulian... Lasati, nu e cazul acum, sa revenim la omu' nostru. Deci el s-a bagat in discutii cu atentatul, cu Manchester si a zis ceva acolo, nici macar rasist nu era. Dar, ce sa vezi, una din aia care se baga in seama pe acolo era de la Asociatia Care Se Fut Cu Negri Care O Au De La 40 cm in sus! Exact, de la ACSFCNCOADL 40, un fel de Coalitie pentru familie, dar mai mare! Si aia, cand a vazut unde lucreaza fraiericiul, gata, s-a prins imediat ca e rost de fonduri ex europene sau de care or fi, ca la ei nu conteaza, bani sa fie! Si a trimis reclamatie de rasism la angajator, angajator care primeste miliarde pe an si care-si permite sa cotizeze la Asociatie ceva maruntis! Cel putin asta cred eu ca s-a gandit ea, dar e logic, ca altfel il dadea pe el in judecata si gata! Dar nu!!!

Inutil sa mai discutam ca tanarul a fost disperat toata ziua, nu mai are rost sa dezvoltam. Deci numai suspendari, concedieri, judecati, numai din astea a avut in cap toata ziua. E si normal, proasta aia e o proasta, dar experienta ne invata faptul ca asociatiile astea de cacat au si cate un avocatel prin spate, daca nu mai multi! Si aia nu mai sunt prosti, aia cunosc exact ce au de facut! Acum nu stiu cum se termina povestea, ramane de vazut, dar altceva am vrut eu sa va zic:

Ba, cand mai sunteti eroi pe Facebook, cand omorati voi toti musulmanii, cand ii faceti bulangii pe toti, cand calcati pe toata lumea pe cap, grupuri mari in general, aveti grija ce completati acolo, la loc de munca, la astea. Daca vrei sa stie tot globul ca esti tu smecher si ca lucrezi la birou nu te mai apuci sa omori lumea pe Facebook! Daca vrei sa invingi ISIS de pe un laptop din, sa zicem, Baicoi, nu te apuci sa completezi toate datele, unde te-ai nascut, unde locuiesti, cate camere ai la vila, ce ai in camere, cati bani ai dat pe laptop-ul de lupta etc. Daca vrei sa omori toti musulmanii, toti catolicii, toti homosexualii, toti heterosexualii, toti... daca vrei sa omori pe toata lumea nu te apuci sa pui poza cu tine, cu nume, prenume, telefon, pin, cat dai pe luna la internet, etc! Pui o capsuna, pui un ardei gras, pui un pepene de Dabuleni,orice altceva si te lupti cu cine vrei, dar recomandarea mea sa te lupti cu cate unul pe rand, nu cu toti deodata! Altfel e nasol, te trezesti cu mail la munca, la sefi, la sefii sefilor si, cand primesc aia mail, s-ar putea sa constati ca esti pielea pulii in realitate! Si dupa aia nu mai ai bani sa platesti giga ca sa te lupti cu toata lumea! O sa fie nevoie sa te duci dupa ei in strada, la ei acasa, la ei in tara si sa nu patesti ca Mircea Badea, cand ajungi fata in fata cu aia sa pleci cu ochiul negru, ca pula de la Asociatia de mai sus!

Un comentariu:

  1. Alooo, frate Căpșu, știi cântecu' ăla a lu' nea' Țeapă Milițianu'? https://www.youtube.com/watch?v=OMOGaugKpzs Stau cu ochiu' pe tine! Așa că ai grijă ... Ne-am înțeles?

    RăspundețiȘtergere

puteti si sa injurati daca nu va suparati!