Scrisoare deschisa catre Costel
Draga Costel,
Suntem aia 10 de aseara care am halit la Sabroso ce ne-ai adus tu la masa. Sa nu intelegi gresit! Nu suntem aia 12 (din care 6 italieni) care au plecat pentru ca erau satui de tine si de faptul ca n-au halit nimic nici macar dupa 1 ora de asteptare si dupa cel putin 3 vizite la bucatarie! Suntem aia 10! Noi plecat-am 10 din Friend's pentru ca acolo nu are haleala. Daca Friend's ar avea ceva de haleala, ar aduce din nou suc de rosii din ala bun si ar baga un ventilator pentru scos fumu' de tigara, noi nu te-am mai deranja! Noi te-am deranjat doar pentru ca fetele au vrut neaparat midii pane si alea de La Scoica sunt naspa. Oricum, faptul ca eu am acceptat sa vin la tine ar trebui sa fie un moment important pentru tine si asta pentru ca parerea mea despre pizzerii de genul Sabroso sau San Marco e cam naspa. Dar sa lasam la o parte faptul ca singurul loc din Constanta laudat de un italian D.O.C. e La Fat... Am zis ca lasam la o parte! Ok!
Deci bah Costele, o sa-ti povestesc eu asa, in scrisoarea asta deschisa, cam ce credem noi 10 despre tine si despre unde lucrezi. In primul rand, esti varza ca aspect prietene! Nu ai tinuta aia de ospatar care te face sa-i lasi ciubuc! Si banuiesc ca traiesti din ciubuc ca nu cred ca iei cine stie ce. Adica salariu nu e cine stie ce in Romania asa ca nu cred ca Sabroso face vreo exceptie de la regula. Ti-am cerut doua sticle de vin demidulce cu 3 pahare, apa minerala si o Cola cu gheata. Ai venit cu 4 pahare (nu-i problema), cu o sticla de vin demisec (aici e problema) si fara Cola! Te-ai intors cu alta sticla de vin si cu trei sticle mici de apa minerala. Desi baietii ti-au zis sa nu deschizi apa tu le-ai deschis pe toate trei asa ca aia, la a doua sticla, au baut apa chioara ca nu mai avea acid. Te-am intrebat de Cola si mi-ai zis ca o sa vina! Ai venit cu Cola, dar fara gheata! Mi-ai zis ca o sa vina si gheata! In concluzie, pentru doua sticle de vin, 3 pahare, apa minerala si o Cola cu gheata am asteptat pana ai facut tu 3 drumuri. Ok. Aia de la masa vecina (aia cu 12 dintre care 6 italieni) deja turbau si unul dintre ei facea primul drum la bucatarie. Evident ca nu aveai cum sa te ocupi de ei cand tu mai aveai de facut inca un drum pentru noi. Ai trecut la fete si la midiile lor dupa ce te-ai certat cu var-miu pe care-l tineam noi de mana sa nu-ti arda una-n cap avand in vedere ca el incepuse sa bea inca de la Lake View! Adica inainte de a merge la Friend's! Fetele ti-au zis simplu ca vor un souvlaki si doua portii de midii pane CU CARTOFI. Nevasta-mea ti-a zis ca vrea fara paine! E greu? Se pare ca pentru tine da! Si asta pentru ca ai adus doua portii de midii pane dintre care UNA FARA CARTOFI! Dar nu lu' nevasta-mea care ti-a zis fara paine! Nu! Ai adus midii fara cartofi lu' nevasta lu var-miu care deja voia sa sara peste masa! A zis ca el munceste in pulii lui pentru bani si pentru un moment chiar am vrut sa-l las sa-ti ia scalpul. I-am zis ca daca gaseste pe nota o portie de cartofi in plus iti luam scalpul amandoi. Souvlaki nu l-ai adus decat dupa ce fetele ti-au mai zis de 15 ori. Te-au intrebat daca nu cumva ai uitat si ai zis ca nu! Ce nu stii tu e ca de noi se ocupa deja ajutorul de ospatar, o gagica pe care baietii de la masa o cunosteau! Ea ne-a spus ca in realitate ai facut comanda de souvlaki in bucatarie cu doua minute in urma. Deci esti si mincinos fraier! La a patra fata de la noi de la masa i-a pierit pofta de haleala cand a vazut de ce esti in stare. Stii cum e, omul nehotarat e pe jumatate pierdut... Daca mai faci si tampenii e 100%. Intre timp aia de la masa de 12 (dintre care 6 italieni) erau negri cu toate ca atunci cand s-au pus la masa era toti albi! Deja stiam ca voi scrie despre tine si am intrebat un ospatar cum te cheama! Mi-a zis Costel si l-a bufnit rasul... Iti garantez ca numele de Costel nu provoaca rasul, deci nu mai ramai decat tu...
Deci bah Costele, o sa-ti povestesc eu asa, in scrisoarea asta deschisa, cam ce credem noi 10 despre tine si despre unde lucrezi. In primul rand, esti varza ca aspect prietene! Nu ai tinuta aia de ospatar care te face sa-i lasi ciubuc! Si banuiesc ca traiesti din ciubuc ca nu cred ca iei cine stie ce. Adica salariu nu e cine stie ce in Romania asa ca nu cred ca Sabroso face vreo exceptie de la regula. Ti-am cerut doua sticle de vin demidulce cu 3 pahare, apa minerala si o Cola cu gheata. Ai venit cu 4 pahare (nu-i problema), cu o sticla de vin demisec (aici e problema) si fara Cola! Te-ai intors cu alta sticla de vin si cu trei sticle mici de apa minerala. Desi baietii ti-au zis sa nu deschizi apa tu le-ai deschis pe toate trei asa ca aia, la a doua sticla, au baut apa chioara ca nu mai avea acid. Te-am intrebat de Cola si mi-ai zis ca o sa vina! Ai venit cu Cola, dar fara gheata! Mi-ai zis ca o sa vina si gheata! In concluzie, pentru doua sticle de vin, 3 pahare, apa minerala si o Cola cu gheata am asteptat pana ai facut tu 3 drumuri. Ok. Aia de la masa vecina (aia cu 12 dintre care 6 italieni) deja turbau si unul dintre ei facea primul drum la bucatarie. Evident ca nu aveai cum sa te ocupi de ei cand tu mai aveai de facut inca un drum pentru noi. Ai trecut la fete si la midiile lor dupa ce te-ai certat cu var-miu pe care-l tineam noi de mana sa nu-ti arda una-n cap avand in vedere ca el incepuse sa bea inca de la Lake View! Adica inainte de a merge la Friend's! Fetele ti-au zis simplu ca vor un souvlaki si doua portii de midii pane CU CARTOFI. Nevasta-mea ti-a zis ca vrea fara paine! E greu? Se pare ca pentru tine da! Si asta pentru ca ai adus doua portii de midii pane dintre care UNA FARA CARTOFI! Dar nu lu' nevasta-mea care ti-a zis fara paine! Nu! Ai adus midii fara cartofi lu' nevasta lu var-miu care deja voia sa sara peste masa! A zis ca el munceste in pulii lui pentru bani si pentru un moment chiar am vrut sa-l las sa-ti ia scalpul. I-am zis ca daca gaseste pe nota o portie de cartofi in plus iti luam scalpul amandoi. Souvlaki nu l-ai adus decat dupa ce fetele ti-au mai zis de 15 ori. Te-au intrebat daca nu cumva ai uitat si ai zis ca nu! Ce nu stii tu e ca de noi se ocupa deja ajutorul de ospatar, o gagica pe care baietii de la masa o cunosteau! Ea ne-a spus ca in realitate ai facut comanda de souvlaki in bucatarie cu doua minute in urma. Deci esti si mincinos fraier! La a patra fata de la noi de la masa i-a pierit pofta de haleala cand a vazut de ce esti in stare. Stii cum e, omul nehotarat e pe jumatate pierdut... Daca mai faci si tampenii e 100%. Intre timp aia de la masa de 12 (dintre care 6 italieni) erau negri cu toate ca atunci cand s-au pus la masa era toti albi! Deja stiam ca voi scrie despre tine si am intrebat un ospatar cum te cheama! Mi-a zis Costel si l-a bufnit rasul... Iti garantez ca numele de Costel nu provoaca rasul, deci nu mai ramai decat tu...
La sfarsit ai adus si souvlaki, dar ce nu ai tu habar e ca noi am rugat-o pe fata care se ocupa de noi sa se ocupe si de souvlaki de care ziceai tu ca n-ai uitat. La final am respirat usurati cand am vazut ca am scapat de tine. In realitate ne-au salvat aia 12 (dintre care 6 italieni) care s-au ridicat de la masa si au plecat, satui ca nu le-ai adus nici macar o grisina cu care sa-si astampere foamea. Probabil ca, dupa o ora de nestiut nimic despre comanda lor, aia s-au saturat de tine si au plecat! M-as bucura sa cred ca la ora asta ai platit deja comanda care intre timp era gata, dar care a intarziat pentru ca ai comandat-o in bucatarie exact cum ai procedat cu souvlaki nostru. La sfarsit am plecat si noi si, spre deosebire de ce stii tu, am lasat si ciubuc... dar nu tie evident! I-am lasat salvatoarei noastre, fata fara de care ramaneam si noi ca aia 12 (dintre care 6 italieni) cu buza umflata. Si poate pentru tine nu inseamna nimic ca 6 italieni au venit sa haleasca la Sabroso, dar pentru unu' ca mine, care considera ca haleala italiana facuta in Romania e naspa (mai putin exceptii de genul La Fattoria) a fost interesant sa vad ca exista italieni care apreciaza mancarea lor facuta de voi!
Acuma ce sa zic, eu sunt sigur ca nu e vina ta... Ca doar nu te-ai angajat singur acolo. Banuiesc ca si salariul e super mic ca doar asa e modelul in Romania. Doar ca, vezi tu, mesele de langa noi, alea de care nu te ocupai tu, erau toate ok! Lumea isi primise comanda, halise, bauturise si mancase si desert. In schimb noi si aia 12 a trebuit sa te suportam pe tine! Adica noi, ca aia 12 pana la urma nu te-au mai suportat. Cu toate astea o sa le mai dau o sansa la astia de la Sabroso si o sa merg si altadata sa halesc acolo mai ales ca fetele zic ca fac midii pane bune! Dar, sa moara toti aia 12 (dintre care 6 italieni) de la masa de langa, daca te mai vad p'acolo ma duc in pulii mei pe Tomis si-mi trag o shwaorma mare de ma satur mai ceva decat de tine!
Nu mai comment nimic... |
iti inteleg frustrarea, dar atata timp cat te simti deranjat de ospatarul care te serveste (pe buna dreptate) te muti la alta masa, cu siguranta nu deranja pe nimeni, iar ce ai facut tu aici se numeste "bascalie", puteai sa o rogi pe "fata salvatoare" sa cheme un manager si sa discuti.. dar se pare ca v-a si placut sa stati din moment ce NU v-ati mutat. good luck!
RăspundețiȘtergerene-am descurcat... asa fac baietii, se descurca! de ce sa ma mut? sa ma deranjez eu pentru ca ala e varza? nu frate... si cu managerul ce sa vorbesc? pai ce sa vorbesti bah cu unu' care angajeaza un astfel de personaj? pana la urma am halit, am baut, data viitoare mergem in alta parte si gata... dar trebuia sa scriu si eu ceva pe blog, nu?
RăspundețiȘtergeremai degraba trebuia sa faci bascalie :P Poate omul acela are o situatie mai delicata si a vrut sa ii dea cineva o sansa la asta te-ai gandit? dar tipic romanesc, hai sa judecam si sa facem caterinca, asa e frumos. daca tu esti rau si discriminezi, altii se pare ca nu o fac si daca acel baiat a gafat-o sa stii ca nu este singurul, nu exista oameni perfecti :P
RăspundețiȘtergerea si sa stii ca situatia relatata de tine este cu mult umflata fata de cum a fost de fapt!
RăspundețiȘtergereda de unde stii tu cum a fost situatia? ai fost la masa noastra sau la masa lu' aia care s-au cotit? si sa-ti spun un secret: pe banii mei ma doare la basca de problemele lu' ala! am si eu problemele mele, dar nu ma duc sa plictisesc oamenii pe banii lor...
RăspundețiȘtergeredaca ai spus k pe banii tai facii ce vrei inseamna k esti un mare cocalar care ai si u 200 sau 300 de lei in buzunar si te dai in figuri cu ei si sa iti mai spun ceva o mare parte din clienti sabroso sunt niste mari basinosi care vin si au mari pretentii sa fie serviti de nota 10 pe cand ei comanda de 50 lei o midie pane si o apa plata daca u ai reusit sa faci k prin minune aia 200 de lei sa vi la sabroso uite k poate alti viseasa la aia 200 de lei sa isi plateasca inca o factura la intretinere nu sa vina sa se sparga in figuri 1 seara apoi seara urmatoare sa manance fasole si sa bea apa plata de la raja asa k inchitezi limba si inchideti blogul k este o panarama de blog de cacao si nu mai vb k un taran cu binevoitori care vor sa ia apararea cuiva care este judecat pe nedrept
Ștergerek bănuiesc că vine tot de la cocalar, nu-i așa?!
Ștergere@anonim: 300 de lei sunt aproape $100. pe $100 poti lua o masa mai mult decit decenta, 2 persoane, oriunde in lume, la restaurante nu la shaormerii. Pui pariu cu mine ca mincarea si serviciile sunt mai bune decit in Romania? Cu un buget de $100 mergi si comanda mincare si bautura sau ce dracu mai vrei de toti banii aia in Romania si apoi meri si prin alte parti ale lumii si comanda de aceia si bani si iti garantez ca o sa vezi diferenta.
Ștergerebai Capsuna, zi mai bine ca va duceti acolo ca e ieftineala si nu va permiteti ceva decent. Bai prietene cat platesti atat primesti, voi astia care nu mai stiti romana de atat spaniola si italiana vreti calitate occidentala la preturi de kkt. De ce nu recunosti ca in Europa pe unde muncesti tu pe 500 de euro nu-ti permiti nici macar sa iesi din casa dupa ora 20.00, sa nu mai vorbim de restaurante si de 20-25 de euro pt un pranz; veniti de la parizer cu paine si vreti super calitate dar sa nu platiti mai mult de 15 lei pe o masa.....get a life!!!
RăspundețiȘtergereProblema nu este a celui care vrea sa manance de 15 lei.
ȘtergereProblema este la cel care ofera cu 15 lei o mancare si obtine profit din asta.
Daca tot sunteti ofensati ca vine lumea sa manance cu 15 lei de ce nu ridicati preturile ?
Ai vazut ce simplu e ?
ti-as spune ca esti prost, dar esti anonim! adica nu-ti pot spune ca esti prost pentru ca poate in realitate esti imbecil! si cam atat... la cat de prost esti atata primesti...
RăspundețiȘtergeretu vrei conditii de 5 stele la restaurant cu preturi de 2 stele .dute frate la restaurant de 5 stele unde au un rand de mese toata seara,unde nu se gatesc poate..1000 de portii de mancare si atunci o sa fi multumit
RăspundețiȘtergereva inteleg ca sunteti idioti si ca habar nu aveti ce inseamna un serviciu public. dar nu e vina voastra, evident, este vina Pamantului! pentru cultura voastra generala teapa se poate lua si la restaurante cu preturi mari si foarte mari, dar e clar ca nu ati calcat vreodata in asa ceva...
RăspundețiȘtergereUPDATE: ultima stire de la Sabroso! unui amic i-au fost furati banii din portofelul din geaca in momentul in care lua masa unde credeti? bravo geniilor! la Sabroso!
RăspundețiȘtergereCapsunare...esty prost rau de tot...mai esti si mincinos!eu zic mai bine sa te lasi de scris bloguri si sa te duci inapoi la filme porno!esty prea satul de laba anonimule....
RăspundețiȘtergereCred ca e cel mai inteligent comentariu pe care il puteai face :)))))
ȘtergereNici macar nu ai avut destul curaj incat sa scrii un nume :))))
pai, din cate vad eu, anonim esti tu bah tarane...
RăspundețiȘtergereBai, capsuna, situatia care o relatezi tu se poate intampla in orice local, din Romania, acum tu daca esti prost si fudul pe langa, inseamna ca uiti ca traiesti in Romania. Hate-reala d`asta suntem toti in stare sa facem, pisa`m`as pe blogu tau, dar sa apreciezi o investitie si un lucru bun, mai rar. Probleme cu servirea exista in orice local deschis nou, daca probleme continua inseamna ca managerii nu isi dau interesul si tu, client pe banii tai, nu le mai calci pragu, nu te apuci sa arunci cu cacat in ei pe fituica asta de blog.
RăspundețiȘtergereO zi buna
:))) Daca vrei sa te pisi pe un blog va trebui sa te pisi pe propriul tau calculator/monitor/laptop/smartphone/tableta sau ce ai tu.
ȘtergereProbleme cu servirea la Sabroso sunt.
Nu exista POS bancar, ceea ce mie m-i se pare de neconceput pentru un restaurat de dimensiunea asta (la marime ma refer si nu la calitate).
Pentru termenul de fituica va trebui sa te uiti in DEX (gasesti si online).
Nu se stie niciodata cum va puteti trezi pe la ProTV si atunci sa vezi distractie (plata se face pentru o factura proforma. Factura proforma inseamna in general plata a ceva in avans, dupa care se intocmeste factura sau bon fiscal, ceea ce nu am vazut nici la Sabroso si nici la alte localuri).
Cred ca se va face pana la urma si o emisiune pe aceasta tema. Poate ajungeti sa va faceti reclama gratuita in emisiunea Romania Te Iubesc.
Voi face tot posibilul si asta datorita faptului ca un astfel de articol scris de cineva doar a atras atentia asupra unor lucruri reale.
Ce ai facut tu ? Ai inceput sa injuri in loc sa cauti o forma de a-ti cere scuze in cazul in care faci parte din conducerea Sabroso sau sa imi dai idei :)
faza cea mai tare e ca pe fituica asta de blog pana si tu poti face hate-reala sau cum vrei sa-i spui! nu stiu cum poti sa te pisi pe blog, dar incearca sa te pisi pe monitor sa vedem daca functioneaza! ideea ca Sabroso e un local de 2 bani ramane, cel putin pe blogul meu... Oricum, va multumesc ca v-ati deranjat atat pe blogul meu! O sa merg intr-o seara la Sabroso sa vedem ce se mai intampla. Poate mai produc un material de efect ca si asta... (a ajuns pe locul 2 ca numar de cititori!)
RăspundețiȘtergereEu sunt la SabrosO mi-au adus mâncarea dar am pe masa 2 pahare din care eu nu am băut si o scrumiera plină cu chistoace si un pachet gol de țigări iar eu nu fumez
RăspundețiȘtergereSa verifici bine nota de plata:)
RăspundețiȘtergereAcest comentariu a fost eliminat de autor.
RăspundețiȘtergeresalut capsunare ce mai faci,sunt eu (costel) ... daca tot nu tia placut servirea mea ce dracu mai cauti la sabrosso ? iti raspund tot eu se vede ca inca nu iti permiti o swaurma mare pe tomis (acred ca ar trebui sa iti ceri scuze) u si cei 10 amici ai tai... de si pe costel il doare in pl... de ce tampeni ai scri pe blogul tau de cacat despre el oricum parerea mea despre tine si amici tai aia 10, esteca nu sunteti decat o gasca de taranoii care sau adunat intrun loc si va dati in basini pe la toate restaurantele ieftine.. ati avut noroc ca sa mai deschis un nou restaurt ca sabrosso cu mancare buna,ieftina si multa exact cum va place voua la tarani dasti de doi lei. nu ca ii iau apararea lui costel dar ce ai facut u nu este demn de cineva care munceste peste hotare. te salut si poate mai vb
RăspundețiȘtergereDraga David sau Draga Costele de la Sabroso,
Ștergere1. Habar nu ai sa scrii romaneste (eu cred ca nici sa vorbesti nu stii, gramatical vreau sa spun).
2. Pretul oferit de Sabroso este mic, doar pentru a atrage clienti.
3. Am mancat la Sabroso de patru ori, iar ultima oara era sa mor datorita probabil unor alimente alterate.
4. De ce nu are Sabroso POS bancar ?
5. De ce plata se cere clientului cu o factura proforma, iar dupa achitarea ei nu se emite si factura fiscala sau bon fiscal ?
6. Capsunarul nostru s-a luat numai de Costel care a avut o atitudine ostila fata de cei zece clienti care contribuie la salariul, spaga lui si profitul patronilor/actionarilor si ciugulitorilor de pe langa ei.
7. Costel a reusit sa arunce cu noroi in Sabroso datorita comportamentului sau.
8. O critica adusa unui restaurant/terasa/bodega ar trebui sa duca la o decizie din partea managementului care sa spele imaginea restaurantului si sa-l trimita pe Costel la spalat WC-urile (e doar un exemplu), ca din cate vad eu la ospatarie nu se pricepe.
9. Din ce comentarii au postat cei de la Sabroso (presupun) sub anonimat, eu inteleg ca sunt un fraier daca ma duc la ei sa mananc ieftineala, iar in concluzie NU O SA MA MAI DUC (recunosc ca asta hotarasem dupa ce mi-a fost rau).
10. Salariile sunt mizere ca mai peste tot.
11. Din ce am observat eu se merge pe mult si prost (la servicii ma refer si partial la mancare.
12. La Pizza va dau nota 10.
13. Nu recomand la lume sa mai manance porcarii congelate (stie oricine se pricepe la putina bucatarie de ce).
14. Peste hotare nu inseamna ca gata cum ai iesit din Romania iti iese in fata tot luxul. Si daca lucrezi in Ucraina sau Republica Moldova tot peste hotare esti, deci nu am inteles nimic din ce ai vrut sa spui prin "peste hotare".
15. Cat timp nu te pricepi la blogging (si se vede usor chestia asta din profilul tau) nu te poti da cu parerea pentru ca NU TE PRICEPI.
16. Nu am inteles unde il doare pe Costel. Daca il doare unde ai scris tu ar trebui sa se prezinte la Dermato-Venerice de urgenta (datorita comportamentului infect este posibil sa fi ajuns infectia si in acea zona).
17. Stii ca tu stai la oras datorita taranoilor ? N-ai tu de unde sa stii din astea.
18. Ce mare scula in bascula esti de faci pe cineva taranoi de doi lei ? Dupa cum scrii si te exprimi esti un analfabet sau un oligofren frustrat care nu stii sa-ti faci treaba.
19. Stiu ca o sa ma injuri, dar sa tii cont ca eu ma voi distra in timp ce tu vei fierbe ca un fraier si vei incepe sa ma ameninti.
20.Va doare adevarul crunt ?
O zi buna
@David: ți-aș răspunde, dar medicul mi-a recomandat să nu mai răspund imbecililor, așa că...
RăspundețiȘtergerecapunare lasa`i ma !!! nu`ti mai consuma aerul ptr niste balegi! Data viitoare sa te duci la Adivin, unde e ieftineala si servicii de nota 2000 . la sabroso sti care e treaba, e loc unde s`aduna "branzarii", rudele lu Gigi` ...d`aia e lume acolo, ca`si dau ei check`in la Sabroso si`o ard pe forsquare! ...legat de staffu` de acolo, daca o sa te uiti in contractele lor ( pe care nici nu le au) o sa vezi ca sunt trecuti drept MUNCITOR NECALIFICAT, daca sunt 1 sau 2 care sunt calificati ptr postul de Barman/Ospatar! Salut si da`i bataie...
RăspundețiȘtergereNu am auzit de Adivin, dar dacă e să felicit pe cineva pentru serviciile din ultimele 2 zile atunci ok pentru Chinese Garden și pentru On Plonge (mai ales pentru modul în care personalul tratează copiii mici). Ospătărițele de la Phoenix ar trebui să fie mai puțin plictisite (părerea mea). Îmi cer scuze prietenei noastre care a vrut să mergem în Sabroso, dar asta e:)))
RăspundețiȘtergereAsta e Romania in care traim, vorba lunga, exagerari peste masura, si tot tacamul. Intradevar este un restaurant in care toti ciobanii vin si fac basini, mai ales cand e full, e jale.
RăspundețiȘtergere"Kmz", tu crezi ca o firma ca Sabroso care are peste 200 de angajati, isi permite sa angajeze fara contracte? Asta fac terasele din mamaia unde au 10 bucatari si 5 ospatari.
Parerea mea este urmatoarea: Sabroso este un local perfect pentru cei cu bani putini,( care ar trebui sa o lase mai moale cu talentele si basinile, ca daca ar intra la un Irish Pub, sau Marco Polo, i-ar da afara la primul talent), dar si un loc placut pentru orice clasa sociala, cand nu este aglomerat.
@ ultimul Anonim: Rămân la părerea mea: nu contează prețul! Cine a luat țeapă în restaurante scumpe știe despre ce vorbesc. Marco Polo da, corect, am informații și despre bucătăria lor care este una dintre cele mai curate din Dobrogea! Cu toate astea îți spun eu că nu fac mâncare italiană ca-n Italia. La Fattoria poți mânca ceva original Made in Italy dacă ai chef.
RăspundețiȘtergere@ Restul: Vedeți voi, eu poate am lucrat la viața mea (de până acum) cu niște oameni (a se citi șefi) greșiți pentru că dacă aș fi făcut eu ce a făcut ăla de la Sabroso zburam împreună cu toate calitățile mele cele mai importante! Pentru că pe unde am lucrat eu se plătea orice greșeală, ok?! Orice greșeală, cât de mică, se plătea! Am cunoscut oameni care au rămas fără bani din salariu pentru o virgulă, așa că mă doare la bască de unul care mă servește în felul ăla cum mă doare la fel și de ăla care-l ține acolo! Pentru mine Sabroso este o cloacă și cu asta basta! Iar la ăștia care se cacă pe ei cu restaurante de lux (deși e clar după cum vorbesc că habar nu au ce-nseamnă) le pun și eu o întrebare: dacă sunteți atât de luxoși de unde pulii mei știți voi cum e la Sabroso, băh fraților? Păi ori sunteți șmecheri, ori la Sabroso? Hotărâți-vă dreacu!
bai da fraieri mai sunteti,cine draq e de vina ca ei au preturi ieftineala ?? Pai nu au facut ei preturile asa pentru ca sa aiba clienti ??? Si daca vor clienti nu trebuie sa aiba grija de confortul si linistea lor ca timp servesc masa acolo ??? SI daca servesc masa acolo inseamna ca sunt MILOG sau fraier ???? Ce kkat aveti in cap ????? Ca de obicei romanul perversul si pupator de parti dorsale PUNCT,
RăspundețiȘtergerev-a cam zis-o Eduard! văd că tot spune de Pro TV, poate vă vedeți la TV:))) și e păcat ca tocmai acum când ați făcut bec în bucătărie (după mai multe reclamații, evident) să vă faceți de rahat! în rest toate la fel! am fost la Sabroso și am servit jos de data asta, n-am mai urcat! la fel, erau niște domnișoare extrem de ocupate să-și povestească aventurile. clienți eram 3 și ele vreo 5, dar tot noi am așteptat să ne ia comanda, să ne... bine, faci semn ca la bodegă, pentru că altfel nu se sinchisește nimeni de tine! eu nu cred că sunt plătiți oamenii ăia de acolo pentru că prea li se rupe de toată lumea. n-am mai scris pentru că amicii de la București au spus că le-a plăcut mâncarea și cum lucrau în presă puteau reclama și singuri:)))
RăspundețiȘtergere:)))
RăspundețiȘtergereCe distractie pe aici.
Am un coleg care a renunţat la "serviciile" lor după ce, în pizza pe care o comandase la telefon, a găsit un carcalac.
RăspundețiȘtergereCând "gândeşti" BIG, nu ar trebui să uiţi de CALITATE; căci asta îţi aduce bani şi succes, dacă vrei să fii o firmă respectată.
Io-te, frate, mai exista viata in Constanta, chiar daca Primarul nu trece pe la carciuma aia.... Din descrierea Capsunarului si a celorlalti comentatori, deduc doua lucruri clare : 1) Nu s-a schimbat nimic in atitudinea "ospatarilor" ( a se citi necalificatilor) de cand am plecat eu de acolo.... 3) Cotizatia catre "deconcentrate" este consistenta... (drept dovada toxiinfectia lui Eduard)... da, e trei si nu doi, cine ghiceste doi-ul, primeste o bere de la un fost constantean cand ajunge prin Capitala sau prin Londra.... :)
RăspundețiȘtergereDe departe ce-a mai nostima si plina de reactii critica a unei mancatorii. Capsunarule brava la tine. Poate asa ii ustura la matze pe aia de dau dude cu apa plata si cer note de plata pentru sampanie si caviar.
RăspundețiȘtergeream fost invitat zilele astea la Sabroso. am mâncat pe terasă și s-au mișcat rapid. faza e că am fost în oraș, nu știu care-i situația în Mamaia. aici nu era plin, dar oricum era ceva omenire și ospătarul care ne-a servit chiar avea ochi pentru noi. se pare că nu scriem degeaba pe blogurile astea până la urmă:))
RăspundețiȘtergereUite am plantat si eu niste seminte, in acel moment nu stiam ce fel de seminte sunt. Credeti ca sunt interzise? Pot consuma planta ce a iesit din ele? http://drumul-catre-tine-insuti.blogspot.ro/2013/07/samanta-ta-interioara.html
RăspundețiȘtergere