.

23 sept. 2014

Constanța fără mașină

Ați belit-o, pe bune, ați belit-o urât de tot!

Sunt câteva bloguri din astea care bagă tot felul de știri și poze din Constanța. Pulii mei, ba nu știu ce clădire veche, ba nu știu ce magazin nou, ba o plajă, ba un bar etc. Cum zilele astea sunt fără mașină am zis să fac și eu așa, mă gândeam să merg prin oraș și dacă văd ceva bag pe blog. Eh, ieri am fost cu nevastă-mea până la City, după aia pe la Brotăcei și acasă! Frații mei, surorile mele, ne-a prins un pic de ploaie, băi, un milimetru de apă, practic nici umbrela n-am scos-o, s-a terminat...

19 sept. 2014

S-a terminat cu problemele

Acum e de 1000 de ori mai simplu pentru cei care vor să muncească!

Nu știu dacă v-a mai spus-o cineva, dar s-a redus CAS-ul cu 5%! Da, a semnat Băsescu. Ok, știu că a spus că nu semnează așa ceva, dar a semnat până la urmă, exact la fel cum a semnat tot ce i s-a trimis până acum. Dar de data asta a semnat bine, practic problemele României s-au rezolvat o dată cu reducerea asta. Dacă nu vă pricepeți la finanțe ca Ioana Petrescu nu vă puteți da seama, dar eu mă pricep. Am intrat și eu de vreo două ori pe site-ul celor de Harvard și nu că mă laud, dar parcă m-am luminat așa, nu știu cum. O să vă explic cu cuvintele voastre, ca să înțelegeți.

17 sept. 2014

E trecut de 12?

Dacă e trecut e bine...

Am interceptat fără să vreau o discuție între Pulă și Pizdă. Dacă nu vă interesează astfel de discuții puteți merge pe blogul lui Adrian Năstase să citiți despre ouă, nu stați aici să citiți și să nu pricepeți nimic sau, mai rău, să vă enervați și să vi se ridice tensiunea.

7 sept. 2014

Știu că ați aflat

Nu aveți cum să evitați știrile de genul ăsta

Sunt peste tot, pe bloguri, prin ziarele online, pe Facebook, chiar și Papa cică a recunoscut. Este vorba despre știrile referitoare la iminenta întâlnire cu extratereștri, mai exact cu cele 100 de specii cunoscute deja de către NASA, Putin, Pentagon, Hexagon, Octogon etc. Eh, problema nu este asta, dă-le dreacu de specii, am văzut și eu MIB (toate părțile) și știu în mare ce am de făcut. Problema este alta, una mult mai gravă!

1 sept. 2014

Articol la cererea telecititorului

Nu e vina mea, e vina clientului

Vă jur că n-am vrut să scriu așa ceva pe blog, dar pentru că mi s-a cerut nu am ce face. "Clientul nostru, stăpânul vostru" spune o vorbă englezească din secolul XXX, așa că cine sunt eu să nu mă conformez.